نصب شیرآلات

نصب شیرآلات غرب تهران

نصب شیرآلات

اعزام فوری به تمام مناطق

شبانه روزی بدون تعطیلی

09125001248

09334467449

نصب شیرآلات
خدمات لوله کشی و تاسیساتی با اعزام فوری 09125001248
آخرین کاری که یک لوله کش در ساختمان انجام می دهد و چیزی که در نهایت لوله کشی در سرویسها مشاهده می شود شیر آلات می باشد. پس برای نصب شیر آلات باید دقت لازم و تمیزی را به کار برد تا شیرآلات به خوبی خود را نشان دهد.
شیرآلات ساختمانی بسیار متنوع هستند و به همین دلیل نمی توان همه انواع این شیرآلات را بصورت جامع مراحل و شکل نصب آنها را توضیح داد.
آنچه که مسلم است این است که هر کارخانه هر چند استاندارد های لازم برای نصب شیرآلات را در نظر دارد ولی تکنیک ها و روش های خاص خود را هم بخصوص برای شیرآلات فانتزی در نصب به کار می گیرد.
البته ما در این مقاله در خصوص نصب شیرآلات توضیح می دهیم و در صورت نیاز به تعویض شیرآلات بهتر است ضمن مطالعه این مقاله، موضوع تعویض شیرالات ساختمان را هم مطالعه فرمایید.
در این مقاله با توجه به سئوالاتی که از همکاران ما شده است و عمومیت شیرآلاتی که نصب شده سعی می کنیم نکاتی کاربردی از نصب اصلی ترین انواع شیرآلات خانه را برای شما توضیح دهیم و از تجربه همکارانمان در نصب شیرآلات ساختمانی هم استفاده و در این متن لحاظ کنیم.

 

نصب شیرآلات توالت ایرانی و توالت فرنگی

منظور ما شیرهایی است که به دو پایه بر روی دیوار نصب می شوند.
این شیرها معمولا در حمام و توالت استفاده می شوند ولی الزاما اینگونه نیست و ممکن است در فضاهای دیگری هم دیده شوند.  مثلا در نمونه شیرهای سینک قدیمی هم روش نصب به همین شکل می باشد.
برای نصب این شیرها از یک جفت لنگی استفاده می شود. این لنگی ها در یک سمت 2.5 و در سمت دیگر سه چهارم هستند.
برای نصب شیر آلات در مرحله اول باید لنگی های شیر را تفلون کنیم، بعد از تفلون کردن لنگی ها آنها را در محل خروجی آب نصب می کنیم
در صورتی که اگر خروجی ها خیلی داخل باشد می توان قبل از لنگی ها از روپیچ توپیچ کوتاه یا بلند استفاده کنیم. لنگی های شیر این قابلیت را دارد که می توان با تنظیم آنها شیر را به صورت تراز نصب کرد.
بدین صورت که باید با چرخش این لنگی ها دهانه آن دقیقا با دهانه شیر یکسان شود به شکلی که خیلی راحت با دست بتوانید هر دو مهره شیر را بر روی این لنگی ها ببندید.
بعد از نصب لنگی ها پولکی را روی لنگی قرار داده و شیر را در دست گرفته و واشرهای سایز 2.5 را در داخل مهره ها قرار می دهیم و بعد مهره های روی شیر را روی لنگی که به دیوار نصب کردیم می بندیم تا جایی که مهره ها سفت شود و در ادامه شلنگ یا علم دوش را به شیر وصل می کنیم.
برای نصب شیر دقت کنید تا جای ممکن شیر صاف و تراز بسته شود.
هر چند این موضوع همیشه درست نیست چرا که گاها به دلیل نوع لوله کشی و یا به دلیل عملیات بنایی جای لوله ها عوض شده و نمی توان کاری برای تراز شدن آن انجام داد.
موضوع دیگر اینکه در هنگام بستن مهره ها باید یکی یکی انها را سفت کرد. یعنی دو دور یک مهره و بهد دو دور مهره کناری و همین طور تا آخر.
این کار را تجربی می گوییم که اگر یک مهره را سفت کنید و دیگری را هنوز دست نزده باشید نمی توانید دقیقا دنده های مهره با بر روی دنده های لنگی سفت کنید و باعث پیچ رو پیچ شدن مهره و خارج شدن آن از آب بندی خواهید شد.
مهره های شیر توالت
سپس باید شیلنگ توالت یا المک مخصوص خروجی آب را با استفاده از واشر مخصوص در جای خود محکم کنید.
در نظر داشته باشید که شیرهای توالت شیلنگ خور هستند و این شیلنک در زیر آنها تعبیه می شود و شیرهای المک دار خروجی آب بر روی آنها نصب شده که المک به آن نصب می شود
شیرها این چنینی از لحاظ شکل و فرم بسیار متنوع می باشد ولی طریقه نصب تمامی آنها به صورتی که گفته شد می باشد.
شیر حمام
برای بستن شیر حمام دقیقا مطابق با گفته های بالا عمل می شود با این تفاوت که شیر حمام از نوع خروجی آب در بالا هستند.
یعنی المک روی آنها نصب می شود و توسط یک تا دو بست به دیوار نگه داشته می شود.
اما مدل های کلاسیک دقیقا حالت شیلنگ خور توالت را دارند.
آنهاه یک المک جداگانه دارند که به دیوار با نصب سری دوش و در ارتفاع 180 تا 190 نصب می شوند.
سپس در زیر این المت یک سه راهی تعبیه می شود که یک دسته فرمان دارد.
سه راهی شیر حمام
شیلنگ زیر شیر را که یک شیلنگ دو سر است باید یک سر به زیر سه راهی و یک سر به زیر شیر نصب کنید.
راه سوم این سه راهه معمولا مخصوص دوش بچه یا سری دوش کوچک است که با شیلنگ کار می کند و متحرک است.
نمونه نصب دوش حمام توسط همکاران ما
برای نصب سه راهی در نظر داشته باشید که اگر این سه راهی بر عکس نصب شود آب یا از سری دوش نمی آید و یا با فشار بسیار کم می آید و این یکی از دلایل کم بودن فشار آب دوش برخی از خانه ها است که مرتبا از متخصصین ما سئوال می شود.

نصب شیر روشویی

شیرهای روشویی دو مدل دارند. یا بواسطه همان لنگی ها و در مدل قدیمی هستند و نصب می شوند که توضیح دادیم. یا بصورت مدل های نوین هستند که بر روی سینک نصب می شوند.
برای نصب شیر روشویی باید ابتدا یک پیچ تمام رو چیچ را از سمت صاف در کف شیر نصب کنید و محکم کنید.
این شیرها دو شیلنگ مخصوص دارند. این شیلنگ ها را دو یک سر مهره می گویند. آنها از یک سمت پیچ دارند و از سمت دیگر مهره.
بنابراین باید از سمت پیچ دار این شیلنگ ها به آرامی در کف شیر بسته شوند. همین که در جای خود محکم شد کافی است و زور زیاد نمی خواهد.
بهتر است اگر سوراخ سینگ کوچک است ابتدا یکی از این شیلنگ ها را نصب کنید و پس از اتمام نصب شیر دومی را از زیر کار ببندید.
در هر صورت پس از نصب این شیلنگ ها، آنها را از سوراخ سینگ عبور می دهید.
مهره مخصوص و واشر مخصوص شیر را بر داشته و ابتدا مهره را در زیر شیر و سپس مهره را روی آن گذاشته و با آپار مخصوص مهره را سفت می کنید.
پیچ و واشر نگه دارنده شیر روشویی
در نظر داشته باشید که بر روی سینک و دور شیر سینک هم یک واشر تعبیه می شود. یک واشر هم که پهن تر است در زیر قرار می گیرد.
حالا باید سر شیلنگ ها را به شیرهای پیسواری که قبلا در زیر سینگ کار شده نصب کنید. تا شیر فرآیند نصبش تمام شود.

نصب شیرهای سینک متحرک

این نوع شیرها از نوع شیلنگ دار هستند که می توانید شیر را از جای خود در بیاورید و تا محدوده ای حدود 50 تا 100 سانتی متر جا به جا کنید.
این شیرها به جای دو شیلنگ سه شیلنگ در زیر خودشان دارند و بواسطه یک ترمینال و یا چند راهی که به آب متصل می شود به شیر وصل می شوند.
شما باید ابتدا شیلنگ ها را به ترمینال یا چند راهه و بعدا از چند راهه به شیر وصل کنید.
شیرهای متحرک سه شیلنگ دارند
البته این نوع شیرها تنوع زیادی دارند و بهتر است دستورالعمل سازنده را ببینید.

نصب شیر روشویی

شیرهای روشویی هم دقیقا همانند شیرهای سینک هستند. با این تفاوت که به جای نصب شیر به سینک آن را بر روی سنگ روشویی نصب می کنند.

طریقه نصب فلاش تانک

قطعات یک فلاش تانک شامل لوله های عمودی، بست نگه دارنده لوله، شناور، دکمه یا دستگیره یا بند تخلیه آب، مخزن فلاش تانک، دریچه نگه دارنده آب و تعدادی پیچ و روپلاک و تعدادی واشر و مهره می باشد.
برای نصب یک فلاش تانک در مرحله اول باید فلاش تانک را طبق نقشه موجود در کارتن سرهم کرد.
و بعد لوله های موجود را سر هم می کنیم تا ارتفاعی که اعضای خانواده به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند.
ارتفاع استاندارد یک فلاش تانک تا زیر مخزن حدودا 150 سانتی متر می باشد ولی در مدلهایی که سبک کوتاه دارد و مدل آنها با دکمه فشاری می باشد و بندی نیست در ارتفاع حدود 100 سانتی متر نصب می شوند.
بعد از علامت زدن جاهایی که نگه دارنده فلاش تانگ روی دیوار می باشد آنها را سوراخ کرده و فلاش تانک و لوله ها را در جای خود قرار می دهیم و فلاش تانگ را توسط شلنگ رابط به شیر پیسوار متصل می کنیم.
باید به این نکته توجه داشته باشیم که شناور فلاش تانگ را به خوبی تنظیم کرده باشیم و از سر ریز شدن آب جلوگیری کند.

نصب شیر پرکن توالت فرنگی

همانند فلاش تانک است.
این شیرها یک خروجی دارند که با اتصال شیلنگ به سر آنها و اتصال سمت دیگر به فلاش توالت فرنگی کار پر کردن فلاش این توالت ها را انجام می دهند.
در پایان خاطر نشان می شویم کار نصب شیرالات بخصوص شیرهایی که بر روی سینک، روشویی و یا در مکان های سخت نصب می شوند نیاز به تخصص دارد.
هرگونه اشتباه محاسباتی در نصب شیر می تواند باعث ترکیدن لوله در مکان نصب در اثر کوچک ترین فشار شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما (09125001248)